четвер, 27 червня 2024 р.

Кімнати та меблі

   27 червня в англомовній студії «Kids_clup» разом з дітками вивчали тему «Rooms and furnitures» («Кімнати та меблі»), що стала продовженням попереднього заняття – «My house» («Мій дім»). Переглядаючи відео і повторюючи, малюки вивчили нові слова іноземною мовою, а закріпили пройдений матеріал за допомогою гри «Point to…» («Вкажи на…»), де вказували на предмети і називали їх англійською. Малята весело та корисно провели час.
Запрошуємо на заняття у «Kids_clup» щочетверга о 12:00 до бібліотеки Гончара!



середа, 26 червня 2024 р.

Мрійливий слоник

У дітей слон викликає великий інтерес через його розміри та несхожість на інших тварин. Тому мультфільми, іграшки та фільми з цим персонажем так люблять діти. Сьогодні, 26 червня не тільки навчилися малювати цього велетня, а й прослухали та переглянули цікаві факти про слонів.
Запрошуємо до бібілотеки Гончара на заняття з малювання «Веселі олівці» щосереди о 13.00!

вівторок, 25 червня 2024 р.

Безпечне літо

25 червня в секторі дитячого розвитку та дозвілля відбулося інтерактивне заняття «Безпека влітку» в межах інтегрованого курсу «Розумашки» та арттерапевтичних активностей #гуртОК, адже дітлахи багато годин проводять на вулиці, біля води та на природі, що може приносити багато радості та пригод, проте важливо пам'ятати про безпеку під час літнього сезону. Разом із дошкільнятами повторили основні правила безпечного відпочинку, пограли в ігри та виконали цікаві завдання.

Чекаємо дітей віком 4-7 років щовівторка о 13.00 у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Олеся Гончара!



четвер, 20 червня 2024 р.

Мій дім

20 червня в англомовній студії "Kids_clup" разом із дітками вивчали тему "My house" (Мій дім). Малята засвоїли новий матеріал переглядаючи відео та повторюючи слова. Під час гри дошкільнята знаходили відповідності між англійським словом і його зображенням на картці, а також виконали руханку, що звучала англійською.
Чекаємо щочетверга о 12:00 в бібліотеці Гончара!




середа, 19 червня 2024 р.

Морське королівство

Діти люблять зображувати мешканців підводного світу, які вражають їх своїм яскравим забарвленням. Сьогодні, 19 червня, на занятті «Веселі олівці» фантазували, малювали та дізнавалися захопливі факти про риб. З нами цікаво, пізнавально, весело! Чекаємо щосереди о 13.00 в бібліотеці Гончара!


Наш дім – планета Земля

 19 червня в секторі дитячого розвитку та дозвілля бібліотеки Гончара відбувся екоквест «Наш дім – планета Земля», на який завітали учні гімназії №25. Під час інтерактиву школярі поділилися на дві команди, кожна з яких виконувала різноманітні завдання, подорожуючи відділами бібліотеки. Наприкінці квесту дітлахи склали пазл «Земля» та пограли у дві вікторини – «Відгадай мелодію» і «Емодзі». Дітвора весело та активно провела час.



вівторок, 18 червня 2024 р.

Веселі розваги!

Сьогодні, 18 червня грали з дошкільнятами в настільні ігри, які розвивають пам'ять, увагу, спостережливість та логічне мислення. Такі розваги допомагають краще концентруватися, приймати самостійні рішення та мислити стратегічно. Заняття пройшло активно та весело!
Щовівторка о 13.00 вас чекають «Розумашки» в бібліотеці Гончара!





неділя, 16 червня 2024 р.

ВИДАТНІ ЖІНКИ УКРАЇНИ. Вони змінили світ


За що княгиню Ольгу шанують в усьому світі? Чи правда, що британська королева Єлизавета ІІ — нащадок київської князівни Анни? На що зважився могутній володар Османської імперії заради Роксолани? Ця книжка про найвідоміших жінок давньої та сучасної України. Особисті історії мудрих правительок, меценаток і геніальних мисткинь — незламних, талановитих, особливих своєю силою духу жінок, успіх яких надихає і сьогодні.


четвер, 6 червня 2024 р.

Favorite colors

6 червня в англомовній студії "Kids_ Clap" разом з дітками вивчали тему "Colors", а також повторили тему "Animals". На занятті малюки закріпили свої знання за допомогою гри "Bingo". Під час інтерактиву дітлахи пригадали назви улюблених тварин англійською.
Запрошуємо на заняття у "Kids_clap" щочетверга о 12.00 до бібліотеки Гончара.


середа, 5 червня 2024 р.

Морські історії

Літо – пора відпочинку. А мрії про море не полишають, особливо в спеку. Здається, так і чуєш цей звук хвиль, відчуваєш запах моря і теплий, ледь вологий бриз. Сьогодні, 5 червня юні художники поринули у фантастичний світ моря, підводних глибин, краси та яскравих барв! Хвилі, блакить, насиченість – усе це створює неповторний морський пейзаж. Дітлахи насолоджувалися переглядом цікавих фактів про море та слухали плескіт хвиль і спів чайок! Запрошуємо на заняття «Веселі олівці» щосереди о 13.00!

Вгадай мелодію

Сьогодні, 5 червня з дітлахами пришкільного табору Полтавської ЗОШ № 27 у секторі дитячого розвитку та дозвілля пограли у вікторину «Відгадай мелодію», де діти на слух відрізняли відомі їм мелодії та виконавців. Весело провели час: співали та розважалися! Запрошуємо до бібліотеки Гончара! 



вівторок, 4 червня 2024 р.

Країна Павутинія

Сьогодні, 4 червня на занятті «Розумашок» з дошкільнятами здійснили невеличку подорож до країни членистоногих. Серед цих тварин є чимало таких, які здатні викликати різноманітні емоції у людини: захват, здивування, цікавість, а іноді і страх. Поглибили знання дітлахів про павука: зовнішній вигляд, спосіб життя та добування їжі.
Чекаємо дітей віком 4-7 років щовівторка о 13.00 у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. Гончара!