вівторок, 9 січня 2024 р.

Неймовірні пригоди Десятьох шкарпеток (чотирьох правих і шістьох лівих)

 

    Чи помічали ви, що часом ваші носки пропадають, особливо зі стиральної машини? І де та скільки б ви їх не шукали, знайти їх неможливо, вони просто зникають у невідомому напрямку. Чи запитували ви собі, а що з ними відбувається? Ще жодній людині не вдалося розкрити цю, ймовірно, одну з найзагадковіших таємниць всесвіту.
    А ось автор цієї книги Юстина Беднарек також знає відповідь на цей питання. Виявилося, носки просто здійснюють витік з вашої пральної машини. Носки дуже волелюбні, а ще вони здатні зробити успішну кар'єру, та ще й яку... Уявіть собі, що буваю носки, що зробили кар'єру в кіно, зуміли стати детективами або що найнеймовірніше, стати політиками. Носки здатні змінювати не тільки свою життя, а й впливати на долі інших. Та чого вже тут розповідати, просто відкрийте книгу та переконайтесь самі. Чи не вірите? Тоді наперед читати!
    Вже ніколи ви не зможете дивитися на ваші носки як це робити раніше. Адже ви не знаєте, може ваша стара дірява чи полиняла носок могла б розповісти неймовірно захоплюючу історію.

Немає коментарів:

Дописати коментар